Διδάσκοντες

Ανθόπουλος Λεωνίδας

Ο Δρ. Λεωνίδας Ανθόπουλος είναι Καθηγητής του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Διετέλεσε Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Τρικκαίων όπου ήταν αρχιτέκτονας της έξυπνης πόλης των Τρικάλων, καθώς και Εμπειρογνώμων του Υπουργείου Εξωτερικών σε θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ηλεκτρονικής Διπλωματίας, στέλεχος της Α.Ε. «Η Κοινωνία της Πληροφορίας», ενώ απασχολήθηκε σε σειρά εταιρειών και οργανισμών και σε πλήθος ερευνητικών προγραμμάτων.


Πλήρες Βιογραφικό

Καζαντζή Βασιλική

Η Δρ. Καζαντζή Βασιλική είναι Καθηγήτρια στο Τμήμα Διοίκηση Επιχειρήσεων της Σχολής Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Έλαβε το δίπλωμα του Χημικού Μηχανικού από το Α.Π.Θ. και το μεταπτυχιακό και διδακτορικό της δίπλωμα από το Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Texas A&M των ΗΠΑ. Στην Αμερική εργάστηκε σε ερευνητικά έργα που υποστηρίχθηκαν οικονομικά από ομοσπονδιακές και πολιτειακές υπηρεσίες των ΗΠΑ και από τη βιομηχανία, και στην Ελλάδα ως μηχανικός διεργασιών και σύμβουλος περιβαλλοντικών έργων.


Πλήρες Βιογραφικό

Κουκούμιαλος Στυλιανός

Ο Στυλιανός Κουκούμιαλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973 και μεγάλωσε στη Χίο. Κατέχει Δίπλωμα Μηχανολόγου Μηχανικού (1997) από το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Βιομηχανίας (νυν Μηχανολόγων Μηχανικών) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Διδακτορικό Δίπλωμα από το ίδιο Τμήμα και Ίδρυμα (2003).


Πλήρες Βιογραφικό

Κουστέλιος Αθανάσιος

Ο Αθανάσιος Κουστέλιος είναι Kαθηγητής «Διοίκησης Ανθρώπινων Πόρων» στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Έχει δημοσιεύσει  περισσότερα από 120 άρθρα σε έγκυρα διεθνή και ελληνικά περιοδικά, ενώ έχει περισσότερες από 180 ανακοινώσεις σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι μέλος ελληνικών και διεθνών επιστημονικών ενώσεων και κριτής ελληνικών και διεθνών επιστημονικών περιοδικών.


Πλήρες Βιογραφικό

Λαζαρίδης Θεμιστοκλής

Ο Θεμιστοκλής Λαζαρίδης είναι οικονομολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας) στη διοίκηση επιχειρήσεων και διδάκτορας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Εργάσθηκε ως σύμβουλος επιχειρήσεων επί σειρά ετών και στην συνέχεια διετέλεσε στέλεχος μεγάλης χρηματιστηριακής εταιρίας. Από το 2007 μέχρι και το 2017 ήταν καθηγητής στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και σήμερα είναι Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων).


Πλήρες Βιογραφικό

Φιτσιλής Παναγιώτης

Ο Δρ. Πάνος Φιτσιλής είναι Καθηγητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Στο παρελθόν ο κ. Φιτσιλής διετέλεσε Καθηγητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Τμήματος Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων του ΤΕΙ Θεσσαλίας, επισκέπτης καθηγητής στο InnopolisUniversity στο Kazan της Ρωσίας. Επίσης είναι συντονιστής της θεματικής ενότητας «ΠΛΗ24 – Σχεδιασμός Λογισμικού» στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.


Πλήρες Βιογραφικό

Καραγκούνη Γλυκερία

Η Γλυκερία Καραγκούνη είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Τεχνολογιών Παραγωγής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Είναι Μηχανολόγος Μηχανικός, Διδάκτωρ του ΕΜΠ, με περισσότερα από τριάντα χρόνια επαγγελματική εμπειρία στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα. Πριν γίνει ακαδημαϊκός, εργάστηκε ως διευθυντικό στέλεχος στη βιομηχανία, στην Αεροπορία Στρατού, ως ελεύθερη επαγγελματίας και σύμβουλος επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στην Κύπρο.


Πλήρες Βιογραφικό

Συρακούλης Κλεάνθης

Ο Κλεάνθης Συρακούλης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Πτυχιούχος του Τμήματος Μαθηματικών του ΑΠΘ, M.Sc. και Διδάκτωρ του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.


Πλήρες Βιογραφικό

Τσέλιος Δημήτριος

Ο Δημήτρης Τσέλιος είναι Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Διετέλεσε μέλος ΕΠ και ΔΕΠ από τον Μάρτιο του 2005 μέχρι τον Ιανουάριο του 2019 στο ΤΕΙ Λάρισας και στο ΤΕΙ Θεσσαλίας. Κατέχει Διδακτορικό δίπλωμα στην Επιστήμη των Υπολογιστών από το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας (University College Dublin), ΜΔΕ στη Διασφάλιση Ποιότητας και πτυχίο στην Επιστήμη των Υπολογιστών.


Πλήρες Βιογραφικό

Μπελιάς Δημήτριος

Ο Δημήτρης Μπελιάς είναι Επίκουρος Καθηγητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με γνωστικό αντικείμενο «Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών στην Τουριστική Αγορά». Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στους τομείς : Μάνατζμεντ, Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων, Οργανωσιακής Συμπεριφοράς, Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων, Εκπαιδευτικής Διοίκησης και Ποιότητας Υπηρεσιών.


Πλήρες Βιογραφικό

Δαμασιώτης Βύρων

Ο Δρ. Βύρων Δαμασιώτης είναι απόφοιτος του Μαθηματικού τμήματος του Παν/μιου Ιωαννίνων. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με τίτλο «Δίκτυα Υψηλών Ταχυτήτων και Κατανεμημένα Συστήματα» από το Oxford Brookes University – UK και διδακτορικού τίτλου σπουδών στη Μοντελοποίηση Πολυπλοκότητας Διαχείρισης Έργων Λογισμικού από το Staffordshire University – UK.


Πλήρες Βιογραφικό

Νεραντζίδης Μιχάλης

Ο Μιχαήλ Νεραντζίδης είναι Επίκουρος Καθηγητής στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Κατέχει δύο προπτυχιακούς τίτλους σπουδών (στις Οικονομικές Επιστήμες και στη Δημόσια Διοίκηση με κατεύθυνση Δημόσια Οικονομική) και δύο μεταπτυχιακούς τίτλους (στη Χρηματοοικονομική και Λογιστική και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – MBA). 


Πλήρες Βιογραφικό

Τσιφόρα Ευδοκία

Η Δρ. Ευδοκία Τσιφόρα  είναι Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Φεβρουάριος 2020). Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος του Α.Π.Θ. (1993), κατέχει Μεταπτυχιακό στα Χρηματοοικονομικά και Χρηματοοικονομικά Πληροφοριακά Συστήματα από το Πανεπιστήμιο του Greenwich (2003), καθώς και Διδακτορικό Τίτλο στην «Κοστολόγηση Βιομηχανικών Προϊόντων» από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (2017). 


Πλήρες Βιογραφικό

Τσούτσα Παρασκευή

Η Δρ Παρασκευή Τσούτσα απέκτησε το διδακτορικό της στη Σύνθεση Υπηρεσιών Ιστού από τη Σχολή Φυσικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Αποφοίτησε από το Τμήμα Στατιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου του Κάρντιφ του Ηνωμένου Βασιλείου. Για δέκα χρόνια εργάστηκε σε εταιρεία Πληροφορικής όπου αναλάμβανε διάφορες αρμοδιότητες στο τμήμα λογισμικού όπως τεχνική σύμβουλος, προγραμματιστής λογισμικού και υπεύθυνη διαχείριση έργων. 


Πλήρες Βιογραφικό

Δερβένης Χαράλαμπος

Ο Χαράλαμπος Αθ. Δερβένης είναι μέλος ΕΤΕΠ του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και Telecommunication and Computer Network Engineering  (M.Sc.) στο London South Bank University του Ηνωμένου Βασιλείου. H επαγγελματική του δραστηριότητα περιλαμβάνει πολυετή εμπειρία σε διάφορα προγράμματα και ερευνητικά έργα χρηματοδοτούμενα από την ΕΕ. Είναι υποψήφιος διδάκτορας στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται σε data mining approaches, open data, learning analytics, data analysis, machine learning κ.α.


Πλήρες Βιογραφικό

Σοφιώτης Ηλίας


Πλήρες Βιογραφικό
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram